Oulu vs HJK

Oulu vs HJKOuluHJK

⚽ 2023-08-27 – Veikkausliiga

 

Oulu vs HJK Förhandstitt

Matchen mellan Oulu och HJK kommer att ske den 2023-08-27. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare Ricardo Duarte och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan HJK har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Oulu – HJK, har Oulu 1 segrar hemma, medan HJK har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Oulu: n/a
  • för HJK: L. Möller(1 goals/match);

Resultat Mellan Oulu och HJK

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Oulu och HJK:

Datum Resultat
2023-04-23 HJK 1 – 1 Oulu
2022-08-07 Oulu 1 – 1 HJK
2022-06-18 HJK 0 – 1 Oulu
2021-07-17 Oulu 2 – 1 HJK

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Oulu – HJK.

Oulu vs HJK Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Oulu vs HJK Prognoser

Vår förutsägelse för Oulu vs HJK matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-08-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Oulu vs HJK Prognoser

Vår förutsägelse för Oulu vs HJK matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-08-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Oulu vs HJK?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Oulu vs HJK rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Oulu vs HJK?

Publicerad i Veikkausliiga Taggar: ,