Osasuna vs Granada

Osasuna vs GranadaOsasunaGranada

⚽ 2023-10-20 – La Liga

 

Osasuna vs Granada Förhandstitt

Matchen mellan Osasuna och Granada kommer att ske den 2023-10-20. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Arrasate och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Granada har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Osasuna – Granada, har Osasuna 1 segrar hemma, medan Granada har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Osasuna: n/a
  • för Granada: Samu(1 goals/match);

Resultat Mellan Osasuna och Granada

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Osasuna och Granada:

Datum Resultat
2022-01-23 Granada 0 – 2 Osasuna
2021-10-22 Osasuna 1 – 1 Granada
2021-01-24 Osasuna 3 – 1 Granada
2021-01-12 Granada 2 – 0 Osasuna

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Osasuna – Granada.

Osasuna vs Granada Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Osasuna vs Granada Prognoser

Vår förutsägelse för Osasuna vs Granada matchen som spelas i La Liga den 2023-10-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Osasuna vs Granada Prognoser

Vår förutsägelse för Osasuna vs Granada matchen som spelas i La Liga den 2023-10-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Osasuna vs Granada?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Osasuna vs Granada rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Osasuna vs Granada?

Publicerad i La Liga Taggar: ,