Olympique Marseille vs Toulouse

Olympique Marseille vs ToulouseOlympique MarseilleToulouse

⚽ 2023-09-17 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Toulouse Förhandstitt

Matchen mellan Olympique Marseille och Toulouse kommer att ske den 2023-09-17. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 15:05 GMT. Laget leds av tränare Marcelino och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Toulouse har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Olympique Marseille – Toulouse, har Olympique Marseille 2 segrar hemma, medan Toulouse har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Olympique Marseille: A. Ounahi(1 goals/match);E. Soglo(1 goals/match);
  • för Toulouse: n/a

Resultat Mellan Olympique Marseille och Toulouse

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Olympique Marseille och Toulouse:

Datum Resultat
2023-02-19 Toulouse 2 – 3 Olympique Marseille
2022-12-29 Olympique Marseille 6 – 1 Toulouse
2020-02-08 Olympique Marseille 1 – 0 Toulouse
2019-11-24 Toulouse 0 – 2 Olympique Marseille

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Olympique Marseille – Toulouse.

Olympique Marseille vs Toulouse Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Olympique Marseille vs Toulouse Prognoser

Vår förutsägelse för Olympique Marseille vs Toulouse matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Olympique Marseille vs Toulouse Prognoser

Vår förutsägelse för Olympique Marseille vs Toulouse matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Olympique Marseille vs Toulouse?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Olympique Marseille vs Toulouse rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olympique Marseille vs Toulouse?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,