Olimpija vs Qarabag

Olimpija vs QarabagOlimpijaQarabag

⚽ 2023-08-24 – UEFA Europa League

 

Olimpija vs Qarabag Förhandstitt

Matchen mellan Olimpija och Qarabag kommer att ske den 2023-08-24. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 18:00 GMT. Laget leds av tränare João Henriques och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Qarabag har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Olimpija – Qarabag, har Olimpija 0 segrar hemma, medan Qarabag har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Olimpija: n/a
  • för Qarabag: Juninho(1 goals/match);Leandro Andrade(1 goals/match);

Resultat Mellan Olimpija och Qarabag

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Olimpija och Qarabag:

Datum Resultat
2018-07-18 Qarabag 0 – 0 Olimpija
2018-07-11 Olimpija 0 – 1 Qarabag
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Olimpija – Qarabag.

Olimpija vs Qarabag Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Olimpija vs Qarabag Prognoser

Vår förutsägelse för Olimpija vs Qarabag matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-08-24 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Olimpija vs Qarabag Prognoser

Vår förutsägelse för Olimpija vs Qarabag matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-08-24 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Olimpija vs Qarabag?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Olimpija vs Qarabag rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olimpija vs Qarabag?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,