Olimpija vs Ludogorets

Olimpija vs LudogoretsOlimpijaLudogorets

⚽ 2023-08-01 – UEFA Champions League

 

Olimpija vs Ludogorets Förhandstitt

Matchen mellan Olimpija och Ludogorets kommer att ske den 2023-08-01. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 18:00 GMT. Laget leds av tränare João Henriques och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Ludogorets har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Olimpija – Ludogorets, har Olimpija 0 segrar hemma, medan Ludogorets har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Olimpija: M. Nukić(1 goals/match);Rui Pedro(1 goals/match);
  • för Ludogorets: n/a

Resultat Mellan Olimpija och Ludogorets

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Olimpija och Ludogorets:

Datum Resultat
2023-07-26 Ludogorets 1 – 1 Olimpija
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Olimpija – Ludogorets.

Olimpija vs Ludogorets Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Olimpija vs Ludogorets Prognoser

Vår förutsägelse för Olimpija vs Ludogorets matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Olimpija vs Ludogorets Prognoser

Vår förutsägelse för Olimpija vs Ludogorets matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Olimpija vs Ludogorets?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Olimpija vs Ludogorets rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olimpija vs Ludogorets?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,