Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas

Olimpia Milano vs Zalgiris KaunasOlimpia MilanoZalgiris Kaunas

🏀 2023-01-13 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas Förhandstitt

Matchen Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2023-01-13. Hemmalaget kommer med 24 segrar på de 30 senaste matcherna som spelats, medan Zalgiris Kaunas har ett 0.933 procentuellt facit i vinst på de 15 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Olimpia Milano med 1 segrar på hemmaplan, medan Zalgiris Kaunas har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Olimpia Milano en genomsnittlig poängskillnad på 10.4 poäng, medan Zalgiris Kaunas har en genomsnittlig poängskillnad på 17.2 poäng:

  • Olimpia Milano: 82.2 poäng i snitt för, 71.8 poäng i snitt mot
  • Zalgiris Kaunas: 87.3 poäng i snitt för, 70.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Olimpia Milano och Zalgiris Kaunas

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Olimpia Milano och Zalgiris Kaunas:

Datum Resultat
2022-11-18 Zalgiris Kaunas 71 – 62 Olimpia Milano
2022-02-08 Zalgiris Kaunas 70 – 74 Olimpia Milano
2022-01-28 Olimpia Milano 65 – 58 Zalgiris Kaunas
2021-03-05 Zalgiris Kaunas 64 – 69 Olimpia Milano

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Olimpia Milano och Zalgiris Kaunas och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas Prognoser

Vår prognos för matchen Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague den 2023-01-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas Prognoser

Vår prognos för matchen Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague den 2023-01-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olimpia Milano vs Zalgiris Kaunas match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,