Olimpia Milano vs Panathinaikos

Olimpia Milano vs PanathinaikosOlimpia MilanoPanathinaikos

🏀 2023-02-23 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Panathinaikos Förhandstitt

Matchen Olimpia Milano vs Panathinaikos som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2023-02-23. Hemmalaget kommer med 15 segrar på de 19 senaste matcherna som spelats, medan Panathinaikos har ett 0.867 procentuellt facit i vinst på de 15 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Olimpia Milano med 1 segrar på hemmaplan, medan Panathinaikos har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Olimpia Milano en genomsnittlig poängskillnad på 9.7 poäng, medan Panathinaikos har en genomsnittlig poängskillnad på 15.2 poäng:

  • Olimpia Milano: 81.9 poäng i snitt för, 72.2 poäng i snitt mot
  • Panathinaikos: 83.9 poäng i snitt för, 68.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Olimpia Milano och Panathinaikos

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Olimpia Milano och Panathinaikos:

Datum Resultat
2022-12-08 Panathinaikos 90 – 77 Olimpia Milano
2022-09-24 Panathinaikos 64 – 77 Olimpia Milano
2022-03-04 Panathinaikos 75 – 76 Olimpia Milano
2021-12-14 Olimpia Milano 75 – 54 Panathinaikos

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Olimpia Milano vs Panathinaikos matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Olimpia Milano vs Panathinaikos Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Olimpia Milano och Panathinaikos och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Olimpia Milano vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Olimpia Milano vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2023-02-23 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Olimpia Milano vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Olimpia Milano vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2023-02-23 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Olimpia Milano vs Panathinaikos?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Olimpia Milano vs Panathinaikos, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Olimpia Milano vs Panathinaikos match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,