Odd vs Valerenga

Odd vs ValerengaOddValerenga

⚽ 2023-07-23 – Eliteserien

 

Odd vs Valerenga Förhandstitt

Matchen mellan Odd och Valerenga kommer att ske den 2023-07-23. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare P. Johansen och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Valerenga har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Odd – Valerenga, har Odd 1 segrar hemma, medan Valerenga har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Odd: n/a
  • för Valerenga: n/a

Resultat Mellan Odd och Valerenga

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Odd och Valerenga:

Datum Resultat
2022-10-22 Odd 2 – 1 Valerenga
2022-06-26 Valerenga 0 – 1 Odd
2021-11-27 Odd 1 – 2 Valerenga
2021-09-22 Valerenga 0 – 3 Odd

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Odd – Valerenga.

Odd vs Valerenga Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Odd vs Valerenga Prognoser

Vår förutsägelse för Odd vs Valerenga matchen som spelas i Eliteserien den 2023-07-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Odd vs Valerenga Prognoser

Vår förutsägelse för Odd vs Valerenga matchen som spelas i Eliteserien den 2023-07-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Odd vs Valerenga?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Odd vs Valerenga rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Odd vs Valerenga?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,