Odd vs Brann

Odd vs BrannOddBrann

⚽ 2023-04-16 – Eliteserien

 

Odd vs Brann Förhandstitt

Matchen mellan Odd och Brann kommer att ske den 2023-04-16. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare P. Johansen och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Brann har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Odd – Brann, har Odd 1 segrar hemma, medan Brann har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Odd: n/a
  • för Brann: n/a

Resultat Mellan Odd och Brann

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Odd och Brann:

Datum Resultat
2021-10-24 Odd 3 – 3 Brann
2021-06-20 Brann 1 – 3 Odd
2020-12-22 Brann 2 – 1 Odd
2020-07-15 Odd 1 – 0 Brann

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Odd – Brann.

Odd vs Brann Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Odd vs Brann Prognoser

Vår förutsägelse för Odd vs Brann matchen som spelas i Eliteserien den 2023-04-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Odd vs Brann Prognoser

Vår förutsägelse för Odd vs Brann matchen som spelas i Eliteserien den 2023-04-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Odd vs Brann?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Odd vs Brann rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Odd vs Brann?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,