Ockelbo vs RIG Mark

Ockelbo vs RIG MarkOckelboRIG Mark

🏀 2023-02-14 – Superettan

 

Ockelbo vs RIG Mark Förhandstitt

Matchen Ockelbo vs RIG Mark som spelas i Superettan kommer att starta klockan 17:30 GMT tid den 2023-02-14. Hemmalaget kommer med 10 segrar på de 17 senaste matcherna som spelats, medan RIG Mark har ett 0.417 procentuellt facit i vinst på de 12 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Ockelbo med 1 segrar på hemmaplan, medan RIG Mark har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Ockelbo en genomsnittlig poängskillnad på 5.0 poäng, medan RIG Mark har en genomsnittlig poängskillnad på -2.0 poäng:

  • Ockelbo: 84.4 poäng i snitt för, 79.4 poäng i snitt mot
  • RIG Mark: 74.3 poäng i snitt för, 76.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Ockelbo och RIG Mark

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Ockelbo och RIG Mark:

Datum Resultat
2022-12-03 RIG Mark 73 – 66 Ockelbo
2022-02-27 RIG Mark 83 – 79 Ockelbo
2021-11-06 Ockelbo 98 – 97 RIG Mark
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Ockelbo vs RIG Mark matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Ockelbo vs RIG Mark Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Ockelbo och RIG Mark och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Ockelbo vs RIG Mark Prognoser

Vår prognos för matchen Ockelbo vs RIG Mark som spelas i Superettan den 2023-02-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Ockelbo vs RIG Mark Prognoser

Vår prognos för matchen Ockelbo vs RIG Mark som spelas i Superettan den 2023-02-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Ockelbo vs RIG Mark?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Ockelbo vs RIG Mark, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Ockelbo vs RIG Mark match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,