OB vs Horsens

OB vs HorsensOBHorsens

⚽ 2023-05-26 – Superliga

 

OB vs Horsens Förhandstitt

Matchen mellan OB och Horsens kommer att ske den 2023-05-26. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare A. Alm och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Horsens har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan OB – Horsens, har OB 2 segrar hemma, medan Horsens har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för OB: R. Østrøm(1 goals/match);
  • för Horsens: n/a

Resultat Mellan OB och Horsens

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan OB och Horsens:

Datum Resultat
2023-04-28 Horsens 2 – 2 OB
2022-11-13 Horsens 3 – 3 OB
2022-08-22 OB 1 – 0 Horsens
2021-05-24 OB 4 – 0 Horsens

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan OB – Horsens.

OB vs Horsens Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

OB vs Horsens Prognoser

Vår förutsägelse för OB vs Horsens matchen som spelas i Superliga den 2023-05-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

OB vs Horsens Prognoser

Vår förutsägelse för OB vs Horsens matchen som spelas i Superliga den 2023-05-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på OB vs Horsens?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen OB vs Horsens rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för OB vs Horsens?

Publicerad i Superliga Taggar: ,