Nottingham Forest vs Luton Town

Nottingham Forest vs Luton TownNottingham ForestLuton Town

⚽ 2023-10-21 – Premier League

 

Nottingham Forest vs Luton Town Förhandstitt

Matchen mellan Nottingham Forest och Luton Town kommer att ske den 2023-10-21. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare S. Cooper och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Luton Town har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Nottingham Forest – Luton Town, har Nottingham Forest 0 segrar hemma, medan Luton Town har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Nottingham Forest: n/a
  • för Luton Town: n/a

Resultat Mellan Nottingham Forest och Luton Town

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Nottingham Forest och Luton Town:

Datum Resultat
2022-04-15 Luton Town 1 – 0 Nottingham Forest
2021-11-23 Nottingham Forest 0 – 0 Luton Town
2021-03-02 Nottingham Forest 0 – 1 Luton Town
2020-10-28 Luton Town 1 – 1 Nottingham Forest

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Nottingham Forest – Luton Town.

Nottingham Forest vs Luton Town Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Nottingham Forest vs Luton Town Prognoser

Vår förutsägelse för Nottingham Forest vs Luton Town matchen som spelas i Premier League den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Nottingham Forest vs Luton Town Prognoser

Vår förutsägelse för Nottingham Forest vs Luton Town matchen som spelas i Premier League den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Nottingham Forest vs Luton Town?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Nottingham Forest vs Luton Town rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Nottingham Forest vs Luton Town?

Publicerad i Premier League Taggar: ,