Norrort vs Huddinge

Norrort vs HuddingeNorrortHuddinge

🏀 2022-12-06 – Superettan

 

Norrort vs Huddinge Förhandstitt

Matchen Norrort vs Huddinge som spelas i Superettan kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2022-12-06. Hemmalaget kommer med 7 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Huddinge har ett procentuellt facit i vinst på de senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Norrort med 0 segrar på hemmaplan, medan Huddinge har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Norrort en genomsnittlig poängskillnad på -2.2 poäng, medan Huddinge har en genomsnittlig poängskillnad på poäng:

  • Norrort: 86.0 poäng i snitt för, 88.2 poäng i snitt mot
  • Huddinge: poäng i snitt för, poäng i snitt mot

Resultat Mellan Norrort och Huddinge

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Norrort och Huddinge:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Norrort vs Huddinge matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Norrort vs Huddinge Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Norrort och Huddinge och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Norrort vs Huddinge Prognoser

Vår prognos för matchen Norrort vs Huddinge som spelas i Superettan den 2022-12-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Norrort vs Huddinge Prognoser

Vår prognos för matchen Norrort vs Huddinge som spelas i Superettan den 2022-12-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Norrort vs Huddinge?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Norrort vs Huddinge, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Norrort vs Huddinge match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,