Norrort vs Helsingborg

Norrort vs HelsingborgNorrortHelsingborg

🏀 2023-02-04 – Superettan

 

Norrort vs Helsingborg Förhandstitt

Matchen Norrort vs Helsingborg som spelas i Superettan kommer att starta klockan 15:00 GMT tid den 2023-02-04. Hemmalaget kommer med 7 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Helsingborg har ett 0.455 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Norrort med 0 segrar på hemmaplan, medan Helsingborg har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Norrort en genomsnittlig poängskillnad på -2.2 poäng, medan Helsingborg har en genomsnittlig poängskillnad på -0.2 poäng:

  • Norrort: 86.0 poäng i snitt för, 88.2 poäng i snitt mot
  • Helsingborg: 81.1 poäng i snitt för, 81.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Norrort och Helsingborg

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Norrort och Helsingborg:

Datum Resultat
2023-01-15 Helsingborg 85 – 69 Norrort
2022-03-06 Helsingborg 114 – 86 Norrort
2022-02-06 Norrort 86 – 87 Helsingborg
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Norrort vs Helsingborg matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Norrort vs Helsingborg Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Norrort och Helsingborg och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Norrort vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen Norrort vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2023-02-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Norrort vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen Norrort vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2023-02-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Norrort vs Helsingborg?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Norrort vs Helsingborg, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Norrort vs Helsingborg match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,