Norrköping vs Hammarby

Norrköping vs HammarbyNorrköpingHammarby

⚽ 2023-05-04 – Allsvenskan

 

Norrköping vs Hammarby Förhandstitt

Matchen mellan Norrköping och Hammarby kommer att ske den 2023-05-04. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare G. Riddersholm och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Hammarby har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Norrköping – Hammarby, har Norrköping 2 segrar hemma, medan Hammarby har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Norrköping: A. Sigurðsson(1 goals/match);
  • för Hammarby: n/a

Resultat Mellan Norrköping och Hammarby

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Norrköping och Hammarby:

Datum Resultat
2022-09-05 Norrköping 4 – 1 Hammarby
2022-05-22 Hammarby 3 – 0 Norrköping
2022-03-13 Hammarby 3 – 2 Norrköping
2021-10-03 Norrköping 3 – 1 Hammarby

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Norrköping – Hammarby.

Norrköping vs Hammarby Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Norrköping vs Hammarby Prognoser

Vår förutsägelse för Norrköping vs Hammarby matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-05-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Norrköping vs Hammarby Prognoser

Vår förutsägelse för Norrköping vs Hammarby matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-05-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Norrköping vs Hammarby?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Norrköping vs Hammarby rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Norrköping vs Hammarby?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,