Nordsjælland vs Brøndby

Nordsjælland vs BrøndbyNordsjællandBrøndby

⚽ 2023-08-06 – Superliga

 

Nordsjælland vs Brøndby Förhandstitt

Matchen mellan Nordsjælland och Brøndby kommer att ske den 2023-08-06. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare J. Thorup och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Brøndby har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Nordsjælland – Brøndby, har Nordsjælland 1 segrar hemma, medan Brøndby har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Nordsjælland: E. Nuamah(3 goals/match);B. Nygren(1 goals/match);
  • för Brøndby: N. Vallys(1 goals/match);H. Evjen(1 goals/match);

Resultat Mellan Nordsjælland och Brøndby

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Nordsjælland och Brøndby:

Datum Resultat
2023-05-29 Brøndby 5 – 1 Nordsjælland
2023-03-19 Nordsjælland 2 – 1 Brøndby
2022-07-24 Brøndby 1 – 3 Nordsjælland
2022-02-20 Nordsjælland 0 – 2 Brøndby

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Nordsjælland – Brøndby.

Nordsjælland vs Brøndby Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Nordsjælland vs Brøndby Prognoser

Vår förutsägelse för Nordsjælland vs Brøndby matchen som spelas i Superliga den 2023-08-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Nordsjælland vs Brøndby Prognoser

Vår förutsägelse för Nordsjælland vs Brøndby matchen som spelas i Superliga den 2023-08-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Nordsjælland vs Brøndby?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Nordsjælland vs Brøndby rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Nordsjælland vs Brøndby?

Publicerad i Superliga Taggar: ,