Nice vs Olympique Marseille

Nice vs Olympique MarseilleNiceOlympique Marseille

⚽ 2023-10-21 – Ligue 1

 

Nice vs Olympique Marseille Förhandstitt

Matchen mellan Nice och Olympique Marseille kommer att ske den 2023-10-21. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare F. Farioli och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Olympique Marseille har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Nice – Olympique Marseille, har Nice 1 segrar hemma, medan Olympique Marseille har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Nice: n/a
  • för Olympique Marseille: n/a

Resultat Mellan Nice och Olympique Marseille

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Nice och Olympique Marseille:

Datum Resultat
2023-02-05 Olympique Marseille 1 – 3 Nice
2022-08-28 Nice 0 – 3 Olympique Marseille
2022-03-20 Olympique Marseille 2 – 1 Nice
2022-02-09 Nice 4 – 1 Olympique Marseille

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Nice – Olympique Marseille.

Nice vs Olympique Marseille Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Nice vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Nice vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Nice vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Nice vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Nice vs Olympique Marseille?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Nice vs Olympique Marseille rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Nice vs Olympique Marseille?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,