Nice vs Auxerre

Nice vs AuxerreNiceAuxerre

⚽ 2023-03-03 – Ligue 1

 

Nice vs Auxerre Förhandstitt

Matchen mellan Nice och Auxerre kommer att ske den 2023-03-03. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare D. Digard och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Auxerre har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Nice – Auxerre, har Nice 0 segrar hemma, medan Auxerre har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Nice: n/a
  • för Auxerre: n/a

Resultat Mellan Nice och Auxerre

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Nice och Auxerre:

Datum Resultat
2022-10-16 Auxerre 1 – 1 Nice
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Nice – Auxerre.

Nice vs Auxerre Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Nice vs Auxerre Prognoser

Vår förutsägelse för Nice vs Auxerre matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-03-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Nice vs Auxerre Prognoser

Vår förutsägelse för Nice vs Auxerre matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-03-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Nice vs Auxerre?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Nice vs Auxerre rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Nice vs Auxerre?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,