Nice vs Ajaccio

Nice vs AjaccioNiceAjaccio

⚽ 2023-02-10 – Ligue 1

 

Nice vs Ajaccio Förhandstitt

Matchen mellan Nice och Ajaccio kommer att ske den 2023-02-10. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare D. Digard och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Ajaccio har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Nice – Ajaccio, har Nice 1 segrar hemma, medan Ajaccio har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Nice: n/a
  • för Ajaccio: n/a

Resultat Mellan Nice och Ajaccio

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Nice och Ajaccio:

Datum Resultat
2022-09-11 Ajaccio 0 – 1 Nice
2014-01-18 Nice 2 – 0 Ajaccio
2013-08-25 Ajaccio 0 – 0 Nice
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Nice – Ajaccio.

Nice vs Ajaccio Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Nice vs Ajaccio Prognoser

Vår förutsägelse för Nice vs Ajaccio matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-02-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Nice vs Ajaccio Prognoser

Vår förutsägelse för Nice vs Ajaccio matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-02-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Nice vs Ajaccio?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Nice vs Ajaccio rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Nice vs Ajaccio?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,