New York Knicks vs Los Angeles Clippers

New York Knicks vs Los Angeles ClippersNew York KnicksLos Angeles Clippers

🏀 2023-11-07 – NBA

 

New York Knicks vs Los Angeles Clippers Förhandstitt

Matchen New York Knicks vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2023-11-07. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 6 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Clippers har ett 0.6 procentuellt facit i vinst på de 5 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New York Knicks med 1 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Clippers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New York Knicks en genomsnittlig poängskillnad på 0 poäng, medan Los Angeles Clippers har en genomsnittlig poängskillnad på 12.2 poäng:

  • New York Knicks: 103.3 poäng i snitt för, 103.3 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Clippers: 121.4 poäng i snitt för, 109.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New York Knicks och Los Angeles Clippers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New York Knicks och Los Angeles Clippers:

Datum Resultat
2023-03-11 Los Angeles Clippers 106 – 95 New York Knicks
2023-02-05 New York Knicks – Los Angeles Clippers
2022-03-07 Los Angeles Clippers 93 – 116 New York Knicks
2022-01-23 New York Knicks 110 – 102 Los Angeles Clippers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New York Knicks vs Los Angeles Clippers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New York Knicks vs Los Angeles Clippers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New York Knicks och Los Angeles Clippers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New York Knicks vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2023-11-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New York Knicks vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2023-11-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New York Knicks vs Los Angeles Clippers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New York Knicks vs Los Angeles Clippers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New York Knicks vs Los Angeles Clippers match?

Publicerad i NBA Taggar: ,