New York Knicks vs Dallas Mavericks

New York Knicks vs Dallas MavericksNew York KnicksDallas Mavericks

🏀 2022-12-03 – NBA

 

New York Knicks vs Dallas Mavericks Förhandstitt

Matchen New York Knicks vs Dallas Mavericks som spelas i NBA kommer att starta klockan 18:30 GMT tid den 2022-12-03. Hemmalaget kommer med 10 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Dallas Mavericks har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 20 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New York Knicks med 1 segrar på hemmaplan, medan Dallas Mavericks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New York Knicks en genomsnittlig poängskillnad på -1 poäng, medan Dallas Mavericks har en genomsnittlig poängskillnad på 1.8 poäng:

  • New York Knicks: 115.2 poäng i snitt för, 116.2 poäng i snitt mot
  • Dallas Mavericks: 109.4 poäng i snitt för, 107.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New York Knicks och Dallas Mavericks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New York Knicks och Dallas Mavericks:

Datum Resultat
2022-03-10 Dallas Mavericks 77 – 107 New York Knicks
2022-01-13 New York Knicks 108 – 85 Dallas Mavericks
2021-04-17 Dallas Mavericks 109 – 117 New York Knicks
2021-04-03 New York Knicks 86 – 99 Dallas Mavericks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New York Knicks vs Dallas Mavericks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New York Knicks vs Dallas Mavericks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New York Knicks och Dallas Mavericks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New York Knicks vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2022-12-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New York Knicks vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2022-12-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New York Knicks vs Dallas Mavericks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New York Knicks vs Dallas Mavericks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New York Knicks vs Dallas Mavericks match?

Publicerad i NBA Taggar: ,