New Orleans Pelicans vs Orlando Magic

New Orleans Pelicans vs Orlando MagicNew Orleans PelicansOrlando Magic

🏀 2023-10-11 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Orlando Magic Förhandstitt

Matchen New Orleans Pelicans vs Orlando Magic som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-10-11. Hemmalaget kommer med 3 segrar på de 4 senaste matcherna som spelats, medan Orlando Magic har ett 0.000 procentuellt facit i vinst på de 4 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 0 segrar på hemmaplan, medan Orlando Magic har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 2.3 poäng, medan Orlando Magic har en genomsnittlig poängskillnad på -13.3 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 88.3 poäng i snitt för, 86.0 poäng i snitt mot
  • Orlando Magic: 78.5 poäng i snitt för, 91.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Orlando Magic

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Orlando Magic:

Datum Resultat
2023-02-28 New Orleans Pelicans 93 – 101 Orlando Magic
2023-01-21 Orlando Magic 123 – 110 New Orleans Pelicans
2022-03-10 New Orleans Pelicans 102 – 108 Orlando Magic
2021-12-24 Orlando Magic 104 – 110 New Orleans Pelicans

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Orlando Magic matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New Orleans Pelicans vs Orlando Magic Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Orlando Magic och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Orlando Magic Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Orlando Magic som spelas i NBA den 2023-10-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Orlando Magic Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Orlando Magic som spelas i NBA den 2023-10-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Orlando Magic?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Orlando Magic, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Orlando Magic match?

Publicerad i NBA Taggar: ,