New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City ThunderNew Orleans PelicansOklahoma City Thunder

🏀 2023-03-12 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Förhandstitt

Matchen New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:30 GMT tid den 2023-03-12. Hemmalaget kommer med 32 segrar på de 66 senaste matcherna som spelats, medan Oklahoma City Thunder har ett 0.47 procentuellt facit i vinst på de 66 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 2 segrar på hemmaplan, medan Oklahoma City Thunder har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 0.7 poäng, medan Oklahoma City Thunder har en genomsnittlig poängskillnad på 1.2 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 114.1 poäng i snitt för, 113.4 poäng i snitt mot
  • Oklahoma City Thunder: 118.2 poäng i snitt för, 117 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Oklahoma City Thunder

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Oklahoma City Thunder:

Datum Resultat
2023-02-14 Oklahoma City Thunder 100 – 103 New Orleans Pelicans
2022-12-24 Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans
2022-11-29 New Orleans Pelicans 105 – 101 Oklahoma City Thunder
2022-07-17 New Orleans Pelicans 107 – 71 Oklahoma City Thunder

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Oklahoma City Thunder och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2023-03-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2023-03-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder match?

Publicerad i NBA Taggar: ,