New Orleans Pelicans vs Houston Rockets

New Orleans Pelicans vs Houston RocketsNew Orleans PelicansHouston Rockets

🏀 2023-10-13 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets Förhandstitt

Matchen New Orleans Pelicans vs Houston Rockets som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-10-13. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Houston Rockets har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 2 segrar på hemmaplan, medan Houston Rockets har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på -17 poäng, medan Houston Rockets har en genomsnittlig poängskillnad på 19 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 105 poäng i snitt för, 122 poäng i snitt mot
  • Houston Rockets: 122 poäng i snitt för, 103 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Houston Rockets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Houston Rockets:

Datum Resultat
2023-03-19 Houston Rockets 107 – 117 New Orleans Pelicans
2023-03-18 Houston Rockets 114 – 112 New Orleans Pelicans
2023-01-05 New Orleans Pelicans 119 – 108 Houston Rockets
2022-11-13 New Orleans Pelicans 119 – 106 Houston Rockets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Houston Rockets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Houston Rockets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2023-10-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2023-10-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Houston Rockets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Houston Rockets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Houston Rockets match?

Publicerad i NBA Taggar: ,