New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks

New Orleans Pelicans vs Atlanta HawksNew Orleans PelicansAtlanta Hawks

🏀 2023-11-05 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks Förhandstitt

Matchen New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2023-11-05. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 5 senaste matcherna som spelats, medan Atlanta Hawks har ett 0.6 procentuellt facit i vinst på de 5 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 2 segrar på hemmaplan, medan Atlanta Hawks har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 0.2 poäng, medan Atlanta Hawks har en genomsnittlig poängskillnad på 5.6 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 108.8 poäng i snitt för, 108.6 poäng i snitt mot
  • Atlanta Hawks: 122.8 poäng i snitt för, 117.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Atlanta Hawks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Atlanta Hawks:

Datum Resultat
2023-10-14 Atlanta Hawks 110 – 105 New Orleans Pelicans
2023-02-08 New Orleans Pelicans 116 – 107 Atlanta Hawks
2022-11-06 Atlanta Hawks – New Orleans Pelicans
2022-10-15 New Orleans Pelicans 120 – 111 Atlanta Hawks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Atlanta Hawks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks som spelas i NBA den 2023-11-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks som spelas i NBA den 2023-11-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Atlanta Hawks match?

Publicerad i NBA Taggar: ,