Nantes vs Strasbourg

Nantes vs StrasbourgNantesStrasbourg

⚽ 2023-05-07 – Ligue 1

 

Nantes vs Strasbourg Förhandstitt

Matchen mellan Nantes och Strasbourg kommer att ske den 2023-05-07. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare A. Kombouare och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Strasbourg har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Nantes – Strasbourg, har Nantes 0 segrar hemma, medan Strasbourg har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Nantes: n/a
  • för Strasbourg: n/a

Resultat Mellan Nantes och Strasbourg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Nantes och Strasbourg:

Datum Resultat
2022-08-31 Strasbourg 1 – 1 Nantes
2022-02-06 Strasbourg 1 – 0 Nantes
2021-11-07 Nantes 2 – 2 Strasbourg
2021-04-25 Strasbourg 1 – 2 Nantes

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Nantes – Strasbourg.

Nantes vs Strasbourg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Nantes vs Strasbourg Prognoser

Vår förutsägelse för Nantes vs Strasbourg matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-05-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Nantes vs Strasbourg Prognoser

Vår förutsägelse för Nantes vs Strasbourg matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-05-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Nantes vs Strasbourg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Nantes vs Strasbourg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Nantes vs Strasbourg?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,