Nantes vs Olympique Marseille

Nantes vs Olympique MarseilleNantesOlympique Marseille

⚽ 2023-09-01 – Ligue 1

 

Nantes vs Olympique Marseille Förhandstitt

Matchen mellan Nantes och Olympique Marseille kommer att ske den 2023-09-01. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare P. Aristouy och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Olympique Marseille har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Nantes – Olympique Marseille, har Nantes 0 segrar hemma, medan Olympique Marseille har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Nantes: Mostafa Mohamed(1 goals/match);
  • för Olympique Marseille: A. Ounahi(1 goals/match);E. Soglo(1 goals/match);

Resultat Mellan Nantes och Olympique Marseille

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Nantes och Olympique Marseille:

Datum Resultat
2023-02-01 Nantes 0 – 2 Olympique Marseille
2022-08-20 Olympique Marseille 2 – 1 Nantes
2022-04-20 Olympique Marseille 3 – 2 Nantes
2021-12-01 Nantes 0 – 1 Olympique Marseille

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Nantes – Olympique Marseille.

Nantes vs Olympique Marseille Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Nantes vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Nantes vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-09-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Nantes vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Nantes vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-09-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Nantes vs Olympique Marseille?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Nantes vs Olympique Marseille rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Nantes vs Olympique Marseille?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,