Monza vs Empoli

Monza vs EmpoliMonzaEmpoli

⚽ 2023-08-26 – Serie A

 

Monza vs Empoli Förhandstitt

Matchen mellan Monza och Empoli kommer att ske den 2023-08-26. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare R. Palladino och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Empoli har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Monza – Empoli, har Monza 1 segrar hemma, medan Empoli har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Monza: n/a
  • för Empoli: n/a

Resultat Mellan Monza och Empoli

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Monza och Empoli:

Datum Resultat
2023-03-04 Monza 2 – 1 Empoli
2022-10-15 Empoli 1 – 0 Monza
2021-02-06 Monza 1 – 1 Empoli
2020-10-03 Empoli 0 – 0 Monza

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Monza – Empoli.

Monza vs Empoli Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Monza vs Empoli Prognoser

Vår förutsägelse för Monza vs Empoli matchen som spelas i Serie A den 2023-08-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Monza vs Empoli Prognoser

Vår förutsägelse för Monza vs Empoli matchen som spelas i Serie A den 2023-08-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Monza vs Empoli?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Monza vs Empoli rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Monza vs Empoli?

Publicerad i Serie A Taggar: ,