Montpellier vs Reims

Montpellier vs ReimsMontpellierReims

⚽ 2023-08-27 – Ligue 1

 

Montpellier vs Reims Förhandstitt

Matchen mellan Montpellier och Reims kommer att ske den 2023-08-27. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare M. Der Zakarian och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Reims har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Montpellier – Reims, har Montpellier 0 segrar hemma, medan Reims har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Montpellier: Mousa Al Tamari(1 goals/match);A. Adams(1.5 goals/match);
  • för Reims: M. Daramy(1 goals/match);

Resultat Mellan Montpellier och Reims

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Montpellier och Reims:

Datum Resultat
2023-06-03 Reims 1 – 3 Montpellier
2022-11-13 Montpellier 1 – 1 Reims
2022-04-17 Montpellier 0 – 0 Reims
2021-08-15 Reims 3 – 3 Montpellier

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Montpellier – Reims.

Montpellier vs Reims Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Montpellier vs Reims Prognoser

Vår förutsägelse för Montpellier vs Reims matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-08-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Montpellier vs Reims Prognoser

Vår förutsägelse för Montpellier vs Reims matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-08-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Montpellier vs Reims?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Montpellier vs Reims rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Montpellier vs Reims?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,