Monaco vs Olimpia Milano

Monaco vs Olimpia MilanoMonacoOlimpia Milano

🏀 2023-01-26 – Euroleague

 

Monaco vs Olimpia Milano Förhandstitt

Matchen Monaco vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 20:00 GMT tid den 2023-01-26. Hemmalaget kommer med 25 segrar på de 34 senaste matcherna som spelats, medan Olimpia Milano har ett 0.800 procentuellt facit i vinst på de 30 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Monaco med 0 segrar på hemmaplan, medan Olimpia Milano har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Monaco en genomsnittlig poängskillnad på 6.4 poäng, medan Olimpia Milano har en genomsnittlig poängskillnad på 10.4 poäng:

  • Monaco: 86.8 poäng i snitt för, 80.4 poäng i snitt mot
  • Olimpia Milano: 82.2 poäng i snitt för, 71.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Monaco och Olimpia Milano

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Monaco och Olimpia Milano:

Datum Resultat
2022-12-23 Olimpia Milano 79 – 71 Monaco
2022-03-31 Olimpia Milano 63 – 72 Monaco
2021-12-10 Monaco 65 – 71 Olimpia Milano
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Monaco vs Olimpia Milano matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Monaco vs Olimpia Milano Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Monaco och Olimpia Milano och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Monaco vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Monaco vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2023-01-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Monaco vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Monaco vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2023-01-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Monaco vs Olimpia Milano?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Monaco vs Olimpia Milano, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Monaco vs Olimpia Milano match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,