Monaco vs Bayer Leverkusen

Monaco vs Bayer LeverkusenMonacoBayer Leverkusen

⚽ 2023-02-23 – UEFA Europa League

 

Monaco vs Bayer Leverkusen Förhandstitt

Matchen mellan Monaco och Bayer Leverkusen kommer att ske den 2023-02-23. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 17:45 GMT. Laget leds av tränare P. Clement och kommer med 5 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Bayer Leverkusen har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Monaco – Bayer Leverkusen, har Monaco 0 segrar hemma, medan Bayer Leverkusen har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Monaco: n/a
  • för Bayer Leverkusen: n/a

Resultat Mellan Monaco och Bayer Leverkusen

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Monaco och Bayer Leverkusen:

Datum Resultat
2023-02-16 Bayer Leverkusen 2 – 3 Monaco
2016-12-07 Bayer Leverkusen 3 – 0 Monaco
2016-09-27 Monaco 1 – 1 Bayer Leverkusen
2014-11-26 Bayer Leverkusen 0 – 1 Monaco

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Monaco – Bayer Leverkusen.

Monaco vs Bayer Leverkusen Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Monaco vs Bayer Leverkusen Prognoser

Vår förutsägelse för Monaco vs Bayer Leverkusen matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-02-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Monaco vs Bayer Leverkusen Prognoser

Vår förutsägelse för Monaco vs Bayer Leverkusen matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-02-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Monaco vs Bayer Leverkusen?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Monaco vs Bayer Leverkusen rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Monaco vs Bayer Leverkusen?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,