Molde vs Brann

Molde vs BrannMoldeBrann

⚽ 2023-07-09 – Eliteserien

 

Molde vs Brann Förhandstitt

Matchen mellan Molde och Brann kommer att ske den 2023-07-09. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 17:15 GMT. Laget leds av tränare E. Moe och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Brann har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Molde – Brann, har Molde 1 segrar hemma, medan Brann har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Molde: n/a
  • för Brann: B. Finne(0.83 goals/match);

Resultat Mellan Molde och Brann

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Molde och Brann:

Datum Resultat
2021-11-28 Brann 0 – 1 Molde
2021-05-16 Molde 4 – 0 Brann
2020-10-04 Brann 1 – 2 Molde
2020-08-10 Molde 1 – 2 Brann

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Molde – Brann.

Molde vs Brann Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Molde vs Brann Prognoser

Vår förutsägelse för Molde vs Brann matchen som spelas i Eliteserien den 2023-07-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Molde vs Brann Prognoser

Vår förutsägelse för Molde vs Brann matchen som spelas i Eliteserien den 2023-07-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Molde vs Brann?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Molde vs Brann rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Molde vs Brann?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,