Molde vs Aalesund

Molde vs AalesundMoldeAalesund

⚽ 2023-05-03 – Eliteserien

 

Molde vs Aalesund Förhandstitt

Matchen mellan Molde och Aalesund kommer att ske den 2023-05-03. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare E. Moe och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Aalesund har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Molde – Aalesund, har Molde 2 segrar hemma, medan Aalesund har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Molde: n/a
  • för Aalesund: n/a

Resultat Mellan Molde och Aalesund

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Molde och Aalesund:

Datum Resultat
2022-09-18 Molde 3 – 0 Aalesund
2022-05-16 Aalesund 0 – 2 Molde
2020-12-06 Molde 2 – 1 Aalesund
2020-06-16 Aalesund 1 – 4 Molde

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Molde – Aalesund.

Molde vs Aalesund Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Molde vs Aalesund Prognoser

Vår förutsägelse för Molde vs Aalesund matchen som spelas i Eliteserien den 2023-05-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Molde vs Aalesund Prognoser

Vår förutsägelse för Molde vs Aalesund matchen som spelas i Eliteserien den 2023-05-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Molde vs Aalesund?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Molde vs Aalesund rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Molde vs Aalesund?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,