Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder

Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City ThunderMinnesota TimberwolvesOklahoma City Thunder

🏀 2022-12-04 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2022-12-04. Hemmalaget kommer med 11 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Oklahoma City Thunder har ett 0.409 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 2 segrar på hemmaplan, medan Oklahoma City Thunder har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på -0.9 poäng, medan Oklahoma City Thunder har en genomsnittlig poängskillnad på -1.4 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 114.4 poäng i snitt för, 115.3 poäng i snitt mot
  • Oklahoma City Thunder: 116 poäng i snitt för, 117.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Oklahoma City Thunder

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Oklahoma City Thunder:

Datum Resultat
2022-10-24 Oklahoma City Thunder 106 – 116 Minnesota Timberwolves
2022-10-20 Minnesota Timberwolves 115 – 108 Oklahoma City Thunder
2022-03-10 Minnesota Timberwolves 132 – 102 Oklahoma City Thunder
2022-03-05 Oklahoma City Thunder 101 – 138 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Oklahoma City Thunder och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2022-12-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2022-12-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Oklahoma City Thunder match?

Publicerad i NBA Taggar: ,