Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans

Minnesota Timberwolves vs New Orleans PelicansMinnesota TimberwolvesNew Orleans Pelicans

🏀 2023-04-09 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA kommer att starta klockan 20:30 GMT tid den 2023-04-09. Hemmalaget kommer med 40 segrar på de 80 senaste matcherna som spelats, medan New Orleans Pelicans har ett 0.519 procentuellt facit i vinst på de 81 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 0 segrar på hemmaplan, medan New Orleans Pelicans har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på -0.3 poäng, medan New Orleans Pelicans har en genomsnittlig poängskillnad på 1.9 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 115.4 poäng i snitt för, 115.7 poäng i snitt mot
  • New Orleans Pelicans: 114.4 poäng i snitt för, 112.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och New Orleans Pelicans

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och New Orleans Pelicans:

Datum Resultat
2023-01-26 New Orleans Pelicans 102 – 111 Minnesota Timberwolves
2022-12-29 New Orleans Pelicans 119 – 118 Minnesota Timberwolves
2022-01-12 New Orleans Pelicans 128 – 125 Minnesota Timberwolves
2021-11-23 New Orleans Pelicans 96 – 110 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och New Orleans Pelicans och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2023-04-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2023-04-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans match?

Publicerad i NBA Taggar: ,