Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers

Minnesota Timberwolves vs Indiana PacersMinnesota TimberwolvesIndiana Pacers

🏀 2022-12-08 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2022-12-08. Hemmalaget kommer med 11 segrar på de 23 senaste matcherna som spelats, medan Indiana Pacers har ett 0.542 procentuellt facit i vinst på de 24 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 1 segrar på hemmaplan, medan Indiana Pacers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på -1.1 poäng, medan Indiana Pacers har en genomsnittlig poängskillnad på -0.9 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 115 poäng i snitt för, 116.1 poäng i snitt mot
  • Indiana Pacers: 115 poäng i snitt för, 115.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Indiana Pacers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Indiana Pacers:

Datum Resultat
2022-11-24 Indiana Pacers 101 – 115 Minnesota Timberwolves
2022-02-13 Indiana Pacers 120 – 129 Minnesota Timberwolves
2021-11-30 Minnesota Timberwolves 100 – 98 Indiana Pacers
2021-04-08 Indiana Pacers 141 – 137 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Indiana Pacers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers som spelas i NBA den 2022-12-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers som spelas i NBA den 2022-12-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Indiana Pacers match?

Publicerad i NBA Taggar: ,