Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors

Minnesota Timberwolves vs Golden State WarriorsMinnesota TimberwolvesGolden State Warriors

🏀 2023-02-02 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2023-02-02. Hemmalaget kommer med 27 segrar på de 53 senaste matcherna som spelats, medan Golden State Warriors har ett 0.52 procentuellt facit i vinst på de 50 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 2 segrar på hemmaplan, medan Golden State Warriors har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 0.1 poäng, medan Golden State Warriors har en genomsnittlig poängskillnad på 0.1 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 115.1 poäng i snitt för, 115 poäng i snitt mot
  • Golden State Warriors: 118.1 poäng i snitt för, 118 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Golden State Warriors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Golden State Warriors:

Datum Resultat
2022-11-27 Minnesota Timberwolves 114 – 137 Golden State Warriors
2022-03-02 Minnesota Timberwolves 129 – 114 Golden State Warriors
2022-01-28 Golden State Warriors 124 – 115 Minnesota Timberwolves
2022-01-17 Minnesota Timberwolves 119 – 99 Golden State Warriors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Golden State Warriors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2023-02-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2023-02-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Golden State Warriors match?

Publicerad i NBA Taggar: ,