Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers

Minnesota Timberwolves vs Cleveland CavaliersMinnesota TimberwolvesCleveland Cavaliers

🏀 2023-01-15 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2023-01-15. Hemmalaget kommer med 20 segrar på de 42 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.628 procentuellt facit i vinst på de 43 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 0 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på -0.7 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på 4.8 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 114.8 poäng i snitt för, 115.5 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 111.7 poäng i snitt för, 106.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2022-11-13 Cleveland Cavaliers 124 – 129 Minnesota Timberwolves
2022-03-01 Cleveland Cavaliers 122 – 127 Minnesota Timberwolves
2021-12-11 Minnesota Timberwolves 106 – 123 Cleveland Cavaliers
2021-02-02 Cleveland Cavaliers 100 – 98 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2023-01-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2023-01-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers match?

Publicerad i NBA Taggar: ,