Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn NetsMinnesota TimberwolvesBrooklyn Nets

🏀 2023-03-11 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2023-03-11. Hemmalaget kommer med 34 segrar på de 67 senaste matcherna som spelats, medan Brooklyn Nets har ett 0.569 procentuellt facit i vinst på de 65 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 1 segrar på hemmaplan, medan Brooklyn Nets har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på -0.3 poäng, medan Brooklyn Nets har en genomsnittlig poängskillnad på 1 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 115.3 poäng i snitt för, 115.6 poäng i snitt mot
  • Brooklyn Nets: 113.6 poäng i snitt för, 112.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Brooklyn Nets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Brooklyn Nets:

Datum Resultat
2022-10-15 Minnesota Timberwolves 102 – 112 Brooklyn Nets
2022-07-15 Minnesota Timberwolves 83 – 102 Brooklyn Nets
2022-01-24 Minnesota Timberwolves 136 – 125 Brooklyn Nets
2021-12-04 Brooklyn Nets 110 – 105 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Brooklyn Nets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets som spelas i NBA den 2023-03-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets som spelas i NBA den 2023-03-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Brooklyn Nets match?

Publicerad i NBA Taggar: ,