Midtjylland vs Lyngby

Midtjylland vs LyngbyMidtjyllandLyngby

⚽ 2023-03-12 – Superliga

 

Midtjylland vs Lyngby Förhandstitt

Matchen mellan Midtjylland och Lyngby kommer att ske den 2023-03-12. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare Albert Capellas och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lyngby har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Midtjylland – Lyngby, har Midtjylland 2 segrar hemma, medan Lyngby har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Midtjylland: n/a
  • för Lyngby: n/a

Resultat Mellan Midtjylland och Lyngby

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Midtjylland och Lyngby:

Datum Resultat
2022-08-05 Lyngby 3 – 3 Midtjylland
2021-03-04 Lyngby 2 – 0 Midtjylland
2020-09-19 Midtjylland 1 – 0 Lyngby
2020-02-17 Midtjylland 2 – 0 Lyngby

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Midtjylland – Lyngby.

Midtjylland vs Lyngby Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Midtjylland vs Lyngby Prognoser

Vår förutsägelse för Midtjylland vs Lyngby matchen som spelas i Superliga den 2023-03-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Midtjylland vs Lyngby Prognoser

Vår förutsägelse för Midtjylland vs Lyngby matchen som spelas i Superliga den 2023-03-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Midtjylland vs Lyngby?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Midtjylland vs Lyngby rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Midtjylland vs Lyngby?

Publicerad i Superliga Taggar: ,