Midtjylland vs Horsens

Midtjylland vs HorsensMidtjyllandHorsens

⚽ 2023-05-14 – Superliga

 

Midtjylland vs Horsens Förhandstitt

Matchen mellan Midtjylland och Horsens kommer att ske den 2023-05-14. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare T. Thomasberg och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Horsens har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Midtjylland – Horsens, har Midtjylland 2 segrar hemma, medan Horsens har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Midtjylland: n/a
  • för Horsens: n/a

Resultat Mellan Midtjylland och Horsens

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Midtjylland och Horsens:

Datum Resultat
2023-04-23 Horsens 0 – 2 Midtjylland
2022-10-16 Midtjylland 2 – 1 Horsens
2022-08-12 Horsens 3 – 3 Midtjylland
2021-02-14 Midtjylland 1 – 0 Horsens

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Midtjylland – Horsens.

Midtjylland vs Horsens Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Midtjylland vs Horsens Prognoser

Vår förutsägelse för Midtjylland vs Horsens matchen som spelas i Superliga den 2023-05-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Midtjylland vs Horsens Prognoser

Vår förutsägelse för Midtjylland vs Horsens matchen som spelas i Superliga den 2023-05-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Midtjylland vs Horsens?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Midtjylland vs Horsens rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Midtjylland vs Horsens?

Publicerad i Superliga Taggar: ,