Miami Heat vs Charlotte Hornets

Miami Heat vs Charlotte HornetsMiami HeatCharlotte Hornets

🏀 2023-10-11 – NBA

 

Miami Heat vs Charlotte Hornets Förhandstitt

Matchen Miami Heat vs Charlotte Hornets som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-10-11. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 4 senaste matcherna som spelats, medan Charlotte Hornets har ett 0.000 procentuellt facit i vinst på de 4 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Miami Heat med 1 segrar på hemmaplan, medan Charlotte Hornets har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Miami Heat en genomsnittlig poängskillnad på -1.0 poäng, medan Charlotte Hornets har en genomsnittlig poängskillnad på -9.0 poäng:

  • Miami Heat: 85.3 poäng i snitt för, 86.3 poäng i snitt mot
  • Charlotte Hornets: 79.8 poäng i snitt för, 88.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Miami Heat och Charlotte Hornets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Miami Heat och Charlotte Hornets:

Datum Resultat
2023-02-26 Charlotte Hornets 108 – 103 Miami Heat
2023-01-29 Charlotte Hornets 122 – 117 Miami Heat
2022-11-13 Miami Heat 132 – 115 Charlotte Hornets
2022-11-11 Miami Heat – Charlotte Hornets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Miami Heat vs Charlotte Hornets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Miami Heat vs Charlotte Hornets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Miami Heat och Charlotte Hornets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Miami Heat vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Miami Heat vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2023-10-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Miami Heat vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Miami Heat vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2023-10-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Miami Heat vs Charlotte Hornets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Miami Heat vs Charlotte Hornets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Miami Heat vs Charlotte Hornets match?

Publicerad i NBA Taggar: ,