Manchester United vs Nottingham Forest

Manchester United vs Nottingham ForestManchester UnitedNottingham Forest

⚽ 2023-08-26 – Premier League

 

Manchester United vs Nottingham Forest Förhandstitt

Matchen mellan Manchester United och Nottingham Forest kommer att ske den 2023-08-26. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare E. ten Hag och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Nottingham Forest har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Manchester United – Nottingham Forest, har Manchester United 2 segrar hemma, medan Nottingham Forest har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Manchester United: n/a
  • för Nottingham Forest: T. Awoniyi(1 goals/match);

Resultat Mellan Manchester United och Nottingham Forest

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Manchester United och Nottingham Forest:

Datum Resultat
2023-04-16 Nottingham Forest 0 – 2 Manchester United
2023-02-01 Manchester United 2 – 0 Nottingham Forest
2023-01-25 Nottingham Forest 0 – 3 Manchester United
2022-12-27 Manchester United 3 – 0 Nottingham Forest

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Manchester United – Nottingham Forest.

Manchester United vs Nottingham Forest Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Manchester United vs Nottingham Forest Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester United vs Nottingham Forest matchen som spelas i Premier League den 2023-08-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Manchester United vs Nottingham Forest Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester United vs Nottingham Forest matchen som spelas i Premier League den 2023-08-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Manchester United vs Nottingham Forest?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Manchester United vs Nottingham Forest rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Manchester United vs Nottingham Forest?

Publicerad i Premier League Taggar: ,