Manchester United vs Crystal Palace

Manchester United vs Crystal PalaceManchester UnitedCrystal Palace

⚽ 2023-02-04 – Premier League

 

Manchester United vs Crystal Palace Förhandstitt

Matchen mellan Manchester United och Crystal Palace kommer att ske den 2023-02-04. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare E. ten Hag och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Crystal Palace har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Manchester United – Crystal Palace, har Manchester United 1 segrar hemma, medan Crystal Palace har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Manchester United: n/a
  • för Crystal Palace: n/a

Resultat Mellan Manchester United och Crystal Palace

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Manchester United och Crystal Palace:

Datum Resultat
2023-01-18 Crystal Palace 1 – 1 Manchester United
2022-05-22 Crystal Palace 1 – 0 Manchester United
2021-12-05 Manchester United 1 – 0 Crystal Palace
2021-03-03 Crystal Palace 0 – 0 Manchester United

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Manchester United – Crystal Palace.

Manchester United vs Crystal Palace Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Manchester United vs Crystal Palace Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester United vs Crystal Palace matchen som spelas i Premier League den 2023-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Manchester United vs Crystal Palace Prognoser

Vår förutsägelse för Manchester United vs Crystal Palace matchen som spelas i Premier League den 2023-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Manchester United vs Crystal Palace?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Manchester United vs Crystal Palace rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Manchester United vs Crystal Palace?

Publicerad i Premier League Taggar: ,