Mallorca vs Athletic Club

Mallorca vs Athletic ClubMallorcaAthletic Club

⚽ 2023-09-03 – La Liga

 

Mallorca vs Athletic Club Förhandstitt

Matchen mellan Mallorca och Athletic Club kommer att ske den 2023-09-03. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 14:15 GMT. Laget leds av tränare J. Aguirre och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Athletic Club har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Mallorca – Athletic Club, har Mallorca 1 segrar hemma, medan Athletic Club har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Mallorca: Abdón Prats(1 goals/match);
  • för Athletic Club: n/a

Resultat Mellan Mallorca och Athletic Club

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Mallorca och Athletic Club:

Datum Resultat
2023-05-01 Mallorca 1 – 1 Athletic Club
2022-08-15 Athletic Club 0 – 0 Mallorca
2022-02-14 Mallorca 3 – 2 Athletic Club
2021-09-11 Athletic Club 2 – 0 Mallorca

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Mallorca – Athletic Club.

Mallorca vs Athletic Club Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Mallorca vs Athletic Club Prognoser

Vår förutsägelse för Mallorca vs Athletic Club matchen som spelas i La Liga den 2023-09-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Mallorca vs Athletic Club Prognoser

Vår förutsägelse för Mallorca vs Athletic Club matchen som spelas i La Liga den 2023-09-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Mallorca vs Athletic Club?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Mallorca vs Athletic Club rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Mallorca vs Athletic Club?

Publicerad i La Liga Taggar: ,