Målbonus för Ishockey

För att erbjuda något extra till alla ishockey älskare erbjuder vi en målbonus även på ishockey. Kvalificerande spel måste läggas med riktiga pengar och som ett singelspel på 1×2 eller Money line, kombinationer eller andra spel som innehåller mer en ett spel räknas inte. Kvalificerande spel måste ha 1.7 i odds eller högre.Varje Målbonusmål som görs av laget du spelar på ger dig 25kr i form av gratisspel.

Såhär fungerar det:

målbonus för ishockey

 

– spela på 1X2 marknaden eller Money line (oavgjort gäller inte) på laget du tror vinner
– ditt spel måste vara på 250kr eller mer (på minst odds 1.70) för varje mål ditt lag gör så får du 25kr i form av ett gratisspel
– gratisspelen betalas ut på fredag

 

Besök Redbet Nu

Bara mål gjorda av det valda laget kommer att räknas. Spelet måste läggas före matchstart, Live spel är inte kvalificerande. Alla gratisspel du får för en match och/eller under veckan kommer att betalas ut som “ett” gratisspel per match. Alla gratisspel krediteras på fredag varje vecka. Du kan max erhålla 250kr i from av gratisspel per match. Gratisspel-insatsen får du inte tillbaka, men eventuella vinster ifrån gratisspel har inga omsättningskrav och kan tas ut direkt. Krediterade gratisspel är giltiga i 7 dagar oavsett vad det står annanstans. Denna kampanjen gäller bara för svenska spelare.

Publicerad i Erbjudanden
www.stodlinjen.se - 18+