Lyon-Villeurbanne vs Partizan

Lyon-Villeurbanne vs PartizanLyon-VilleurbannePartizan

🏀 2023-10-12 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Partizan Förhandstitt

Matchen Lyon-Villeurbanne vs Partizan som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2023-10-12. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 6 senaste matcherna som spelats, medan Partizan har ett procentuellt facit i vinst på de senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Lyon-Villeurbanne med 1 segrar på hemmaplan, medan Partizan har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Lyon-Villeurbanne en genomsnittlig poängskillnad på 8.5 poäng, medan Partizan har en genomsnittlig poängskillnad på poäng:

  • Lyon-Villeurbanne: 84.7 poäng i snitt för, 76.2 poäng i snitt mot
  • Partizan: poäng i snitt för, poäng i snitt mot

Resultat Mellan Lyon-Villeurbanne och Partizan

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Lyon-Villeurbanne och Partizan:

Datum Resultat
2023-01-31 Partizan 92 – 71 Lyon-Villeurbanne
2022-12-13 Lyon-Villeurbanne 91 – 87 Partizan
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Lyon-Villeurbanne vs Partizan matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Lyon-Villeurbanne vs Partizan Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Lyon-Villeurbanne och Partizan och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Lyon-Villeurbanne vs Partizan Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Partizan som spelas i Euroleague den 2023-10-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Lyon-Villeurbanne vs Partizan Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Partizan som spelas i Euroleague den 2023-10-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Lyon-Villeurbanne vs Partizan?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Lyon-Villeurbanne vs Partizan, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyon-Villeurbanne vs Partizan match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,