Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos

Lyon-Villeurbanne vs OlympiakosLyon-VilleurbanneOlympiakos

🏀 2022-12-15 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos Förhandstitt

Matchen Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 20:00 GMT tid den 2022-12-15. Hemmalaget kommer med 26 segrar på de 34 senaste matcherna som spelats, medan Olympiakos har ett 1.000 procentuellt facit i vinst på de 9 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Lyon-Villeurbanne med 0 segrar på hemmaplan, medan Olympiakos har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Lyon-Villeurbanne en genomsnittlig poängskillnad på 8.2 poäng, medan Olympiakos har en genomsnittlig poängskillnad på 23.6 poäng:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 poäng i snitt för, 77.7 poäng i snitt mot
  • Olympiakos: 92.3 poäng i snitt för, 68.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Lyon-Villeurbanne och Olympiakos

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Lyon-Villeurbanne och Olympiakos:

Datum Resultat
2022-03-25 Lyon-Villeurbanne 80 – 94 Olympiakos
2021-12-17 Olympiakos 89 – 54 Lyon-Villeurbanne
2021-01-19 Lyon-Villeurbanne 93 – 101 Olympiakos
2021-01-15 Olympiakos 63 – 69 Lyon-Villeurbanne

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Lyon-Villeurbanne och Olympiakos och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos som spelas i Euroleague den 2022-12-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos som spelas i Euroleague den 2022-12-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyon-Villeurbanne vs Olympiakos match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,