Lyon-Villeurbanne vs Barcelona

Lyon-Villeurbanne vs BarcelonaLyon-VilleurbanneBarcelona

🏀 2023-01-11 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Barcelona Förhandstitt

Matchen Lyon-Villeurbanne vs Barcelona som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:00 GMT tid den 2023-01-11. Hemmalaget kommer med 26 segrar på de 34 senaste matcherna som spelats, medan Barcelona har ett 0.800 procentuellt facit i vinst på de 15 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Lyon-Villeurbanne med 0 segrar på hemmaplan, medan Barcelona har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Lyon-Villeurbanne en genomsnittlig poängskillnad på 8.2 poäng, medan Barcelona har en genomsnittlig poängskillnad på 10.7 poäng:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 poäng i snitt för, 77.7 poäng i snitt mot
  • Barcelona: 83.7 poäng i snitt för, 73.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Lyon-Villeurbanne och Barcelona

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Lyon-Villeurbanne och Barcelona:

Datum Resultat
2022-12-09 Barcelona 74 – 75 Lyon-Villeurbanne
2022-01-27 Barcelona 84 – 71 Lyon-Villeurbanne
2021-11-19 Lyon-Villeurbanne 60 – 80 Barcelona
2021-02-26 Barcelona 69 – 76 Lyon-Villeurbanne

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Lyon-Villeurbanne vs Barcelona matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Lyon-Villeurbanne vs Barcelona Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Lyon-Villeurbanne och Barcelona och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Lyon-Villeurbanne vs Barcelona Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Barcelona som spelas i Euroleague den 2023-01-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Lyon-Villeurbanne vs Barcelona Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Barcelona som spelas i Euroleague den 2023-01-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Lyon-Villeurbanne vs Barcelona?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Lyon-Villeurbanne vs Barcelona, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyon-Villeurbanne vs Barcelona match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,