Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin

Lyon-Villeurbanne vs Alba BerlinLyon-VilleurbanneAlba Berlin

🏀 2022-12-30 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin Förhandstitt

Matchen Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:00 GMT tid den 2022-12-30. Hemmalaget kommer med 26 segrar på de 34 senaste matcherna som spelats, medan Alba Berlin har ett 0.818 procentuellt facit i vinst på de 33 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Lyon-Villeurbanne med 0 segrar på hemmaplan, medan Alba Berlin har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Lyon-Villeurbanne en genomsnittlig poängskillnad på 8.2 poäng, medan Alba Berlin har en genomsnittlig poängskillnad på 14.1 poäng:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 poäng i snitt för, 77.7 poäng i snitt mot
  • Alba Berlin: 87.0 poäng i snitt för, 72.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Lyon-Villeurbanne och Alba Berlin

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Lyon-Villeurbanne och Alba Berlin:

Datum Resultat
2022-02-24 Lyon-Villeurbanne 80 – 82 Alba Berlin
2021-10-08 Alba Berlin 67 – 71 Lyon-Villeurbanne
2021-03-11 Lyon-Villeurbanne 89 – 95 Alba Berlin
2020-11-18 Alba Berlin 76 – 75 Lyon-Villeurbanne

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Lyon-Villeurbanne och Alba Berlin och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin som spelas i Euroleague den 2022-12-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin som spelas i Euroleague den 2022-12-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyon-Villeurbanne vs Alba Berlin match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,